Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Malou efter tio avklarad.

Vi har är hemma nu.
Alla har ledigt idag från dagis och skola.
Jag har  kallsvettas hela vägen hem med huvudvärk.  Så jag vill vila just nu. Det är för jag gått upp tidigt och ätit frukost sent .
Då får jag huvudvärk.

Jag har en hel del intressanta inlägg att skriva om dagens ämne .
Jag ska också besvara på frågor .
Jag håller fortfarande fast vid att jag tar ansvaret över barnens godispengar och inte dom .

Vi hörs senare när jag vilat mitt huvud .

Vad är din syn på att barn får ha egna pengar att handla för ?

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Malou efter tio avklarad.

  1. Kollade precis på inslaget, tycker nog mest som dig! Men när de har öppnat sin spargris, får de då handla själva, eller gör du det åt dem? (:
    Älskar att Angelina fick heta både Jaquline och sen Angelika, intresserad snubbe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *