Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

När tragedi infaller och sadistiska råd

Efter mitt hemliga möte mötte jag upp min kompis Hanna och hennes son Oliver på stan.
Hanna har varit med om lite tråkigheter just nu så hon behövde prata av sig och komma iväg .
Jag är en som gillar att prata ihjäl folk men jag är nog en bra lyssnare som ger mina sadistiska, psyko råd som jag ibland kan undra hur jag kunnat utsätta andra människor för impulsivt i ilskans tecken 😂 ( har ju funkat bra )

En tröstande axel och spy galla. Jag kan faktiskt känna hennes sorg. Jag förstår hennes hat. Och jag förstår henne för jag känt hennes hat .
Jag förstår också situationen för jag själv varit den som skapat en sådan situation en gång i tiden med . Jag kan relatera till allt hon säger.

Jag kan ibland undra varför jag inte blev psykolog?  Jag kan det här med att ge tips som får den andre att le lite.

Impulsiva knasiga tips .

Nu ikväll  har jag haft min vän Chatarina på besök som ville ha lite fina fransar . Tjejsnack,  framtidsplaner och fransar är bästa kombinationen!
What are friends for.
Jag har för många men det gör inget 😉

Dags att sova så man kommer upp imorgon när taxin väntar ….
Alla tre barnen ska ju med .

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *