Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Hemligt möte

Barnen lämnade på skola och dagis och jag väntar på tåget till stan.
Finskorna,  finsminket och finväskan fram.

Ska på ett hemligt möte.
Om det gick bra får ni veta om inte får ni klura ut vem jag nu ska träffa 😉

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Hemligt möte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *