Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinnarna Är……

@baaraans och @nickxy
Varsitt presentkort kommer till er.

Och ni som inte vann denna gången – tro inte att det var sista presentkortet i år jag tävlade ut 😉 ledtråd.: jul.

Hatar att dra vinnare då jag gärna vill ge alla vinster.  Men alltid olika vinnare så alla får chansen att vinna  .

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *