Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag på tv 4 denna gången

Som min vän Calvin brukar skämta att jag snart gjort alla tv kanaler som finns .
Men denna gången är det inte ett ”uppgjort” , inspelat tv program där jag noga fått välja ut repliker och platser och filmat i veckor .
Denna gången ska jag prata och debattera hos ” malou efter 10″.

Jag och barnen syns på tv 4, malou efter 10 kl 11 sharp.  Vi ska prata pengar och barn.
Och det är livesändning. Det var måååånga år sedan jag gjorde live tv. Det var när jag var yngre.

Lite läskigt men ska bli kul , lite annorlunda att prata live om mina åsikter och argument. Mer jag jordnära än flänger runt i en tv serie .
Bara pricka av fyran då 😂😂😂
Nästa big btother;);)😂😂
Lite kul att de ville ha med barnen  . Bloggbarnen,  de är med överallt.

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Jag på tv 4 denna gången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *