Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Mirabelle 6 år startar blogg

Hon och Angelina har fötts in i bloggvärlden.
Innan de ens var födda exponerades dom i text och mage i bloggen.
Och när de föddes gick det snabbt innan de började kallas bloggbarnen.
De har synts ett flertal gånger på tv , de minglar flitigt på diverse rödamattor och de älskar kameror.
Men inte konstigt alls då familjen är infödd i media osv .

Redan innan de kunde prata började dom låtsas blogga på deras egna Hello kitty dator och fotograferade kläder och leksaker med sina låtsaskameror.

Nu ca 4-5 år senare kan de prata och de mer än gärna knappar på ipaden och snor mina telefoner för att ”blogga”.
De har miljontals videobloggar på plattan att de kan det här bättre  än mig.

Så , i en vecka ska jag låta Mirabelle ta över min instagram och blogg och skriva av sig. Alla dessa videor och texter de vandaliserat min telefon och ipaden med ska hon få publicera .

Och glädjen är total att hon ska blogga. Det är typ helt sjukt .
Så håll utkik efter hennes inlägg både här och på insta där hon redan börjat blogga .

Så, kommer Mirabelle bli en topobloggare likt sin moder ?

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *