Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Ett steg närmare slutet ..

Sing halleluja!
Äntligen börjar det likna något. Men jag är inte helt klar än .
Men sedan förra inlägget så ser ni mer skillnad.  Det tar tid att ha barn och åstadkomma nytt i hemmet 😉 dom behöver mat och rastas 😉

Men det börjar bli snyggt! Visst är det lite pedagogiskt också ?
Men funderar på göra hela väggen  .
Hålll utkik så ska ni få se mer av deras rum snart.
Nu ska ett dokhus in dit är tanken .
Och så håller jag på ”bygger” en pysselskog under ena sängen .

Älskar att man nu kan rita på väggen utan att jag kan bli arg . Haha. ..

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *