Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

TÄVLING :för ditt kalas , samt rabatt.

Igår kom kalaspaket nr 2 från bakestore.se 🎀

image

Eftersom Chloe avgudar glass så ska jag ha ett rosa blått glasskalas.  Allt i glasstema.

Jag tänkte i samband med hennes kalas passa på att erbjuda er en tävling samt rabbatt.

Du får 20% på hela köpet hos bakestore.se vid koden ”atousapink ”. Passa på att bunkra upp det du behöver för fest , kalas jul nyår osv .

Men jag tävlar ut 3 valfria strössel till en person .

För att tävla :

🎀lämna en kommentar varför du vill vinna med din mailadress
🎀dela gärna bilden /inlägget på instagram /Facebook för större vinstchans

Jag drar en vinnare 23 oktober.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

12 thoughts on “TÄVLING :för ditt kalas , samt rabatt.

 1. Hej! Hur många gånger har man rökt och sedan varit orolig för att sitt barn ska andas in röken? Nu är det slut med! Jag slutade röka tack vare ecigg. Behöver inte längre oroa mig över att mina barn ska andas in det. Både min hy och mina tänder är mycket fräschare. Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se , testa denna gången bara, jag lovar ni lär inte ångra er ! Kram

 2. jag skulle gärna vilja vinna då min flickvän fyller år i slutet på oktober och jag skulle så gärna vilja baka något fint till henne, hon blir 26 så jag känner att ju roligare färger och lite barnsligare destå roligare kommer det att bli!

 3. Jag älskar att baka men har inte så mycket tid/pengar då jag har ett dåligt betalt jobb… skulle vara så himla kul att vinna ett strössel och få lite ny inspiration och motivation till att baka <3

 4. När jag såg vinsten tänkte jag bara att jag vill lyxa till en helt vanlig vardag med glassparty med ett gäng goda vänner. I skolstressen som råder vill jag dra mina pluggkompisar ut ur stressbubblan till något roligt och avslappnat. Från det annars så seriösa skollivet till en kväll i gamla borndomens spår. Låter inte det härligt så säg? 😀 Jag skulle älska det!!!

 5. Vill vinna och göra färgglada bakverk tillsammans med sonen. Han som förgyller mitt liv och sätter färg och musik på livet varje dag <3

 6. Åhh vilka fina grejer! Jag skulle vilja vinna så jag kan göra något extra till helgen, känner att jag skulle behöva en guldkant på tillvaron.

 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här lyxiga paketet till min dotters födelsedag. Vi älskar att baka och greja, och min dotter fyller faktiskt 8 år nu på måndag den 19/10 så det här paketet skulle verkligen komma lägligt.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Strössel i glada pasteller,
  gör varje unge snäller.
  Därför skulle jag vilja vinna,
  så att vi i glasskoma skulle försvinna 😉

  Mvh Johanna Th

 9. Skulle använda strösslet till min lilla kusins födelsedagskalas, han älskar glass och skulle servera någon slags av glasstårta med dessa fina strössel på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *