Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

FETTO, GREKLAND OCH BUD

Ikväll har jag skänkt bort två svarta sopsäckar med skor och kläder till flyktingarna i Grekland. Jag som skulle slänga allt.
Känns skönt i själen att veta att jag åtminstone kommer kunna klä på minst 20 stycken med varma kläder om inte fler, att barnens för små skor kommer till användning av barn som är barfota.
Så skönt att ha tömt lägenhet och källare . Håller på och det tar ju sin tid .

Så nu ligger jag i sängen och trycker i mig ballerina kakor med den nya smaken . Jag kan inte  sluta äta dom.  Kommer bli fet. Har redan tryckt i mig två paket kakor nu. Dom är för goda!  Kommer väl vakna upp med ångest imorgon eller något över att jag gått upp 3 kg .

Och så kom det ett  bud Idag inför Chloes kalas. Skönt att kunna planera utifrån vad som kom nu. Innehåll får ni se imorgon;  dessutom tävlar jag ut något ur det paketet samt rabatt.
Så fina saker.  Åh, vad kul det är att planera och ordna kalas . Speciellt barnkalas.

image

Har faktiskt ikväll klickat hem massor till Mirabelle och Angelinas kommande kalas.
Blir två olika teman . Har så mycket idéer kring dom.
Först ut är det monster high,  kommer nog bli superballt med färgkombinationerna och de stora heliumballongerna.
Men jag ser nog mest fram emot Chloes tårta . Jag gav en beskrivning och nu ska hon trolla.  Tror det blir ballt.

image

Glöm inte bort att ni har 20% på allt ni handlar hos fridaskalas.se om ni skriver in ”chloe”. Finns allt till fest och kalas i olika färger och teman.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *