Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

– better than cardio

Eftersom det är två nya sängar till barnen  på ingång och ett skrivbord så var det dags att rensa ut , sortera ,slänga och möblera om.
Eftersom jag ej hunnit träna på gymmet så var detta den sjukaste träningen ever.  Har alltså spenderat hela 6 timmar med att städa i både kök , vardagsrum och barnens rum ( mitt sovrum hall walk in och badrum kvar ) och det är bara barnens som är färdigt så att säga . Vart kommer alla saker ifrån ? Tar ALDRIG  slut hur mycket  jag än slänger .

Är riktigt nöjd med barnens rum just nu förutom  att denna säng ska hämtas av en köpare och två nya ska in.

Då börjar projekt renovering . Det kommer bli en ball fondvägg , lite pompoms , fjärilar och sånt . De ska få en egen tv och hyllor på väggarna .

En koja och lite annat skoj jag skissat på. Men först måla , tapetsera och sängarna . Ett evighetsgöra.  Jag är helt  slutkörd.  Tänk att det tar en halv dag.

Vi får väl se hur länge rummet är städat när de kommer hem …..

image

image

image

Det blev massor med kassar av leksaker som ska slängas .
Till julafton får det flytta in lite annat nytt. Och vettigt . Hatar leksaker . Igår lastade jag en full säck med leksaker hem till min mamma .

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *