Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

TVÅ ÅRS KALAS TEMA

Om exakt 25 dagar fyller Chloe  2 år och jag har totalt glömt bort att sommaren snabbt tar slut. Kändes inte att det var så nära för planering.  Men jag har planerat kalas in i det sista förr och kan göra det igen.

De andra två var tidiga med att ha favoritfigurer och tv program men Chloe  har inget Speciellt intresse mer än mat.  Äta godis,  glass och mat. 
Man hör henne säga ” maaaaa” (mat) hela dagarna . Eller ” glaaaaa ”(glass ) . Hon är rätt förtjust i glass så att säga .

Det bästa med att de inte har en talan som småbarn är att man själv kan ordna med kalasteman hur man vill. Förhoppningsvis kan jag ordna det nästa år med men förhoppningsvis har hon funnit någon favoritfigur.

Jag satt länge och tänkte vad för tema ,.färger och tårta hon skulle ha och där kom jag på grymma idéer.

GLASSTEMA – GLASSKALAS! 🍦🍦🍦

Och med det att säga så har jag samlat på mig massor av idéer och redan beställt ballongerna i samma tema och tårtan . It will be riktigt coolt;););)

Ett smakprov på inredningen från fridaskalas.

Den här kommer nog bli en succé .

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *