Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

VAD VORE LIVET UTAN FÄRG

En grå och tråkig dag som denna i sverige behöver man mycket färg och värme .
Så jag inspirerades av alla färger i köket och skvätte ner både väggar och bänkar.

Det blev en melondricka som är utan alkohol i såklart .
Vill man piffa till den en kväll med vuxet sällskap kan man säkert hälla i någon droppe alkohol i.
Men vill man börja vara nyttig igen som mig dricker man den som den är.  Med lite krossad is i.

En färgglad tisdag helt enkelt . Glöm inte bort färgglada sugrör . Det gör allt!

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *