Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

FROZENPARTY

Angelinas 5 årsdag firades inte bara på parken zoo,  kalaset och firandet fortsatte enda ut till Andys lekland i barkarby.

image

Där hade jag anordnat ett frost -kalas som hon önskat i så många månader.
Med frostballonger och inredning från ballongbud.se och den gigantiska frosttårtan från våran alltid så proffsiga bagare jönssons cakes and sweets. Hon bakar alltid allt. Alla tårtor och cupcakes.

image

image

Ballongbud.se var på plats iklädd i Elsa och välkomnade Angelinas kompisar med ansiktsmålning innan vi fick stiga in i det frostinredda rummet som återigen ballongbud.se hade ordnat så fint med figurballonger formade till snöflingor och annat kul.

image

Jag förstår inte hur hon kan forma ballonger till exakt ALLT? Hon till och med gjorde en Elsa formad ballong till Angelina.  Helt otroligt.

Efter maten och efter att vi fått i oss den goda tårtan så var det dags för alla barnen att stå i kö för att få en varsin ballongfigur av ballongbud. Papegojor, ponys osv.
Återigen var jag lika facinerad.
Eftersom vi då bokat kalas på Andys så hade vi fri lek hur mycket vi orkade , så när vi hade öppnat alla paket och ätit oss runda och alla hade fått varsin godispåse och popcorn burk med karamellpopcorn från svenska gourmetsnacks, släppte vi lös flocken och de sprang ut till varsitt hörn och lekte tills det var dags att gå hem.

Att försöka få med sig barn hem från lekland är ytterst omöjligt som ni kanske vet ?
Jag är sjukt stolt och nöjd över Angelinas frostkalas som jag tycker borde gjort henne riktigt glad nu hon som avgudar Elsa.
Det känns skönt att jag slipper ha leklandskalas nu på 4 år framåt ;);) haha ångrar mig varenda gång jag ordnat det.. I tankarna känns det bra men i praktiken vill jag bara gräva ner mig och avboka allt .

Men de har redan startats med att önska sig hästkalas i stall och dylikt . Vi får väl se om jag kommer orka ha ett hästkalas eller ej… jag borde bli kalasfixare.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *