Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Nu blev jag förvirrad

Idag när jag lämnade på dagis så träffade jag på en annan mamma i ”kapprummet”, och då sa jag lite snabbt ”så imorgon är eran sista dag också på dagis eller ”? Varpå hon svarade ” nej 6 juli när jouren startar”.

Där fick jag en tankeställare. Lite panik och började bli förvirrad.
Eftersom jag har hela tiden gått och trott (fått bekräftat ) att imorgon  fredag är våran sista dag innan vi går på semester.
För jag kryssade i att de kunde gå på dagis till den veckan dagis stänger och har jourdagis – dvs den veckan det ska vara 6 juli.
Men förra veckan när jag bad en personal dubellkolla om vi går på semester 6 juli för det är ju sista dagen de har öppet så säger hon att nej vecka XX alltså nu på fredag . För sen har vi jour.
Iallafall vad jag förstod det som.

Så jag har ställt in mig på att vi går på semester imorgon och jag får försöka fixa barnvakt resterande vecka för jag är bokad på salongen .

Tur i oturen, så kände jag en lättnad över att det faktiskt  är bästa fredag.  Nu återstår det att ta reda på om jag verkligen kryssat i fel :?:?

Inte hela världen om vi går på semester imorgon,  jag får lösa det på något vist men om det går att lösa en vecka till för jag förmodligen råkat skriva fel så är det bra. Men vad märkligt.  Jag brukar alltid ta ut semester sista dagen dagis stänger.

Måste ringa och fråga en dagismamma. Hon hade tagit samma dag som mig.

Nu ska jag till salongen , som vanligt hann jag inte äta frukost så en redbull  blir det. Men det gör inget , jag älskar smaken.

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Nu blev jag förvirrad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *