Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Det värsta som kan hända – stackars småbarn.

Det sägs många gånger att livet är orättvist.
Men vem styr att en del ska ha det sämre ?
Jag lider med en vän till mig ,  som inte har det lätt just nu. Om det gick att göra något mirakel hade jag gjort det.
Har ”följt” dennes resa genom min vän och nu kommer saker att ej bli som de borde vara.

Jag fäller en tår för dig. Jag vill säga att allt blir bra men då ljuger jag. Inget kommer bli bra och ni kommer att lida och må dåligt.  Alla kommer göra det.
Ibland kan man undra varför tragedier sker vissa och vem som ger folk dessa tragedier.
Folk som har småbarn. Varför?
Stackars småbarn.

Har hela dagen försökt tänka ut vad jag kan göra. Oavsett vad kommer jag aldrig kunna göra något så allt återställs. Men för stunden kanske de ler lite och glömmer bort lite.
Stackars småbarn.

Det känns så overkligt att höra.  Att se. Se något man ej borde se.

Idag sänder jag mina tankar till dig min vän 💜

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Det värsta som kan hända – stackars småbarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *