Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Kvällens plikt kallar .

Göra sig redo och dra in mot The saloon.
Jag har tagit bort mina kvällstider på salongen och lagt dom på söndagarna istället.
Men  detta var ett undantag för det är en stammis. En häftig kund faktiskt. Vill hem snabbt och lägga mig i sängen och kika på en film.

Kan inte koncentrera mig på annat än fredagens läkarbesök.

Vet nu ; jag vill göra något kul. Vädret gör en bara negativ, får inte någon sommarkänsla pga det gråa regniga iskalla vädret.
Vad ska man göra ?

Dagens jag redo för kylan medans alla andra ligger skönt inne på soffan i värmen.

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *