Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

EXPERIMENTERA MERA

Jag har sedan barnsben älskat att testa på nya saker.
Jag minns hur jag och min vän Ami  (Hej Ami om du läser detta ) brukade vara hos mig och blanda ihop alla möjliga sörjer vi hittade i skafferiet och ”bakade” allt möjligt .
Endast 11 år gamla.

Jag gillar också att testa nya smaker och göra om standard recept till improviserade egna saker.

Så ikväll innan läggning av barnen tänkte jag att vi skulle fortsätta göra egna glassar.
Igår testade jag på två olika sorter som ni ska få se.

Så jag improviserade lite och blandade ihop lite.
Vad det kommer att smaka och hur resultatet blir får vi se och smaka på imorgon bitti.  Håll utkik så ska ni få se.

image

Denna innehöll sockerfri energidricka blandat med hallon. Den var god men inte så smakrik .

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *