Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

JAG VAR SKEPTISK , DU VAR SKEPTISK

För två veckor sedan prick satte jag igång med att nu eller aldrig , en gång för alla ta tag i min vikt som under året pendlat 8 kg upp 8 kg ner. Hetsätning och jojobantning. Det är så jag är van.
Men för att lyckas måste man bryta det onda. Bryta mönstret och göra något nytt och annorlunda. Man måste bestämma sig på riktigt och det kommer vara tufft.
Från att ha levt på glass och godis så gott som varje dag till att ta bort det helt och hållet .
Det gjorde jag!

Jag skrev på ett avtal och blev officiellt ambassadör för wtsscandinavia.se där jag dagligen i två veckor använt deras waistshaper.

Ni har kunnat se lite information och bilder kring det.
En rosa korsett som du kan använda under träning eller till vardags .
En kylande kräm och en bodywrap.

Allt detta samt en detoxte och ändra om min kost radikalt . Från att ha älskat såser ost och mejeri till att inte få äta något av det under detoxperioden.

När jag såg skillnaden så fortsatte jag min detox.

Så idag är jag inne på vecka tre och so far åstadkommit detta utan mejeri , gluten och fett.
Jag har ett avtal på 6 veckor men tänker fortsätta tills jag är i mål. Om jag fortsätter såhär så är jag snart klar.

Wohoo  beach 2015 here i come.  Blir nog inte vassen för mig i år.

Detta är skillnaden på två veckor utan mejerier ,gluten och detoxte samt korsetten dagligen .
Är jag motiverad att fortsätta?  Hell yeah! !!

image

image

Det här var av en slump jag kikade bland mina bilder . Jag vaknade upp och tyckte magen såg så slät ut . Bilderna är till och med tagna efter två måltider och vatten .
Jag blev nyfiken på OM något hänt och bläddrade bland före bilderna … haha ja något har hänt minsann .

Är ni på att detoxa  er kropp och själ med mig ? Släppa ut alla gifter och rena er ? Äta rawfood,  bli piggare och må bra ?
Kan JAG  den eviga jojobantaren kan DU!!! Gäller att en gång för alla bryta mönstret . Verkligen vilja det på riktigt och bestämma sig! Det kommer vara svårt (i början) men du kommer enbart bara kunna tacka dig själv. Det är TACK  VARE DIG SJÄLV. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *