Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

ALLA FIRAR OCH JAG ….. ?

Har legat och sovit en halv dag. Varit lite sjuk de två sista dagarna faktiskt. Kände mig helt snurrig när jag vaknade upp imorse.  Ni vet när man sovit så länge att man blir helt snurrig ?

Mamma hämtade barnen igår då de skulle iväg på någon konsert i helgen.
Tur i oturen så jag kunde bli frisk.

Idag firar alla och jag ser på bilder på alla sociala medier . Men jag har försökt diska och rensa ut kläder . Måste passa på när det är lugnt.

Mina vänner tycker jag är galen och borde passa på och sova och vila.
Ja , sig mig när jag vilar ?

Det var väl mest när man var liten man firade nationaldagen känns det som. Roligare med midsommar . Eller är det nu roligt ? Trevligt kanske man ska säga ?

Det är egentligen inte så märkvärdiga dagar. Man äter precis samma sak varje högtid haha .. jul året om .

Nej men idag har jag lovat mig att göra det fint hemma för att imorgon se likadant ut . Det är liksom plus minus noll. Det ser identiskt ut dagen efter.

Men bara för att jag sliter lite och förbränner så ska jag städa . Det är alltid roligast med högsta volym musik på.

Vad gör du idag ?

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *