Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

FÖR 29 ÅR SEDAN ….

Känns riktigt konstigt säga att jag är 29 år. Känns inget annorlunda men siffrorna känns.

Fick en bild på mig när jag var rätt nyfödd.
Ser man att det är jag idag ? Ser man likheter med mig som bebis och barnen ?

image

Jag som bebis .

image

Jag idag .

Jag tycker man ser på ögonen och näsan att det är jag .

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *