Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

” du har gjort många aborter eller fått missfall …”

Igår mötte jag upp fabulösa Regina Lund på en liten dejt. Jag hade totalt missat att förutom skådespelare och musikalartist också är ett medium sedan många år tillbaka.
Jag älskar sånt och kan också vara lite livrädd för sånt .

Så vi fixade fransarna lite och sedan så tog hon fram sina tarotkort som jag vart helt paff av. Kan inte skriva allt det hon sa men det är saker hon ALDRIG i hela sitt liv skulle kunnat veta ifall folk tror sånt är bluff.

Hon gjorde en healing och en reading som det heter , har aldrig gjort detta förutom tarotkort hos jolanda den tredje .
Jag har aldrig haft själar runtomkring som ”pratat” med henne för att prata med mig. Det var pirrigt och spännande .
Jag trodde jag skulle vara livrädd men det var jag inte. 

En sak som hon bland annat fick fram var något hon inte kunde veta heller som jag blev lite chockad över ..

Det första hon får fram är ”en flicka har valt dig,hon vill födas genom dig . Vet inte om du gjort många aborter eller fått många missfall men hon vill tillbaka ” . De som vet de vet. Och ja , jag har alltid vetat att det var ödet som ”påtvingat” mig de senaste aborterna … jag visste att magkänslan hade rätt .

Det var en häftig upplevelse och det sades mera. Men det skulle ta sådan lång tid att skriva och jag behåller det för mig själv .

Kommer garanterat göra om detta!
Har ni provat medium ?

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”” du har gjort många aborter eller fått missfall …”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *