Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

VILL VA SOM DIG.

Godmorgon!

Vet inte vad det är , men varenda morgon är så stressig trots att vi vaknar flera timmar innan dagisdags. Alltid leta efter kläder (om jag ej lagt fram) och alltid är det fel strumpor eller skor. Lika irriterande varje morgon .
Jag försöker tänka positivt att jag ska vara mindre stressad varje morgon men det går ej.

Anyways,  denna dag så ville Mirabelle  se ut som mig i håret. Numera vill de vara jag kan man säga . Så fort jag vänder blicken om är de där och går runt i mina skor och tar mina kläder.
Inget får man ha ifred.
Jag trodde sånt här började när man var, typ 13?

Så min typiska snebena /80 talsfrilla ville Mirabelle ha idag och så vi fixade till det och lite rosa läppar som hon faktiskt fick tvätta bort innan dagis 🙂

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *