Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LITE RECEPT

Fick ett impulsivt ryck igår för att göra något skoj i köket med allt fint från bakestore jag fått hem.
Massor av rosa och lila :)

Beställde hem lite praktiska engångs smoothie/frappe muggar som de brukar ha på caféer tex. Ni vet såna fina med ett runt lock och man stoppar in ett sugrör i? Förresten så älskar jag fina sugrör .

Överraskade M med en hemmagjord improviserad frappino. Eftersom jag varken dricker kaffe eller äter socker just nu fick han ta del av det goda.

GÖR SÅHÄR :

♡ koka upp valfri kaffe . Jag körde snabbkaffe.
♡ Blanda ihop vaniljglass med kaffet i en skål /stor mugg
♡ Spruta lite kolasås på frappe muggen
♡ Häll över kaffemixen i muggen och spruta på lite färdig grädde på tub.

♡ Toppa med kolasås

Färdigt!

Man kan också ha is i om man önskar .
En perfekt svalkande kaffedryck  för varma sommardagar.

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “LITE RECEPT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *