Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

DETOX TE, SLAGGRENGÖRING OCH UPDATE

Då är jag inne på dag 2 av denna detoxkuren med både waisttrainer  och teet.

image

image

Om teet ;
Den ser ut som någon grön algväxt  och smakar inget. Jag bryr mig inte så mycket om smaker. Jag öser i mig den bara. Har aldrig testat detoxteer  men alltid velat. Så det ska bli spännande att se hur den fungerar.
För ALLA vet ju att detox är detox och fungerar.
Det är en kickstart så jag renar kroppen från alla slaggprodukter osv. 

Efter en halv dag hade gått fick  jag en toa-attack.  Fem gånger på raken.  Den är nog riktigt laxerande haha .

Så idag kör jag teet på kvällen när jag kommit hem från salongen .

UPDATE om korsetten ;
Jag har haft den rosa latexkorsetten sedan igår och det var lite jobbigt i början. Det var så hårt och jag fick panik att ha på mig den hela tiden. Men nej jag ska klara detta.
Tänkte sova med den först men kände att under natten kan jag få vila lite.

Jag satte på mig den nu imorse och helt sjukt,  den sitter inte lika tajt som igår.

Jag hade såna problem att få igen den att jag var helt svettig när jag var klar . Idag gick det hur smidigt som helst.
Och jag som har tagit massa före bilder kan säga att hur sjukt det än låter så är midjan formad liiiiite på 24 h. Vill inte visa er än . Men snart.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *