Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

OFFICIELLT AMBASSADÖR OCH HELA UPPLÄGGET

Det hemliga paketet jag hämtade ut idag innehöll detta från @waisttrainingswe som jag nu officiellt är ambassadör för av deras waisttraining produkter av .

image

image

Och i och med detta har jag antagit ett 6 veckors challenge .

Det innebär att jag dygnet runt har på mig en latexkorsett  (den rosa) som formar och förbränner .
Under korsetten har jag en slimming gel som förbränner mera.

Men jag påbörjar då en kickstart med att rensa ur kroppen på slagg osv med slimming detox teet.  Ska faktiskt testa den strax. 
Och under detoxperioden  får man bara äta en viss typ av mat.

image

image

När man tränar bär man den andra korsetten  (leopard ). Den ökar förbränningen när man tränar och formar såklart.

Så i 6 veckor kommer ni få dagliga uppdateringar om allt detta.
Det här är så spännande.  Och en gång för alla tar jag tag i detta på allvar nu. Nu kör jag utan fusk och massa uppehåll och trams.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “OFFICIELLT AMBASSADÖR OCH HELA UPPLÄGGET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *