Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

FRÅN FEST TILL BARNLIV

Soliga söndag! Vilken kontrast. Ena dagen brakfest nästa dag agerar jag småbarnsmamma  med barnaktiviteter. Jag är en kameleont.

Dagen spenderar vi hela dagen ute.

Det är så varmt och soligt så man bara behöver en tunn tröja.
En sådan här dag gäller det att utnyttja sparkcyklarna  som är efterlängtade så mycket det går , för vem vet när det spöregnar igen.

image

Visste att jag hade ett spännande paket att hämta ut så vi tog en sväng för att rasta av oss till Ica.

Det hemliga paketet kommer jag att visa er när jag är hemma .
Det är ett nytt projekt jag har och jag är ambassadör för dom. Ni kommer att få ta del och följa mig på en spännande resa.

När vi hämtade ut paketet tänkte vi att vi köper lite färdiga pannkakor och lite ätbart man kan ha i en park och käkar där istället  för att gå hem och stressa. Lite picknick perfekt i detta vädret.
Jag känner bara att jag satte på mig en för tjock tröja och jag svettas . Har ett linne bara och det känns för lite idag. Smart!

image

image

image

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *