Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

TIPS FRÅN EN PROFFSBLOGGARE

Ännu en barnfri kväll /dag och det spenderade jag på salongen för att ta emot min vän Alexandra ”kissie” som behövde en uppiffning inför sitt program. Kommer bli så kul att se och jag lär nog skratta så jag kissar på mig.
Under tiden hon fick sig fina påfyllda fransar så babblade jag på som vanligt.  Säg någon gång jag inte pratar ? Jag har faktiskt aldrig följt några bloggar och jag läser typ aldrig någons blogg om inte  någon tipsar om någon eller om den inte ploppar upp på fb.

Så jag hade lite frågor kring det här fenomenet ”kissie” för visst minns vi att hon var 17 år och retade gallfeber på hela Sverige. 
Jag har själv bloggat i 10 år men har inte hälften så många läsare som hon  såklart , men skillnaden mellan oss är att vi är två olika bloggare i två olika genre. Hennes blogg fungerar på ett annat sätt för henne än för mig.

Jag fick en del tips kring saker jag länge varit nyfiken på och saker som jag aldrig hade kunnat föreställa mig .

Tex så vet jag att många bloggare är dåliga på att ta betalt . Varenda länk,  bild och reklam bör tas betalt . Annars gör du gratis pr . Du jobbar gratis . Och vem brukar jobba gratis ? En blogg är lika mycket ett jobb som ett vanligt jobb.

Och företagen  är rika nog att betala sin pr för annars kan de faktiskt annonsera i en tidning vilket kostar de mer än att utnyttja en bloggare gratis som får en pryl som tack för hjälpen. 
Detsamma gäller events och typ resor som Kolmården osv . Allting har sitt pris . PR har ett pris .

Det pratade vi om , att man i början tyckte det var så roligt med reklamen och sakerna men med åren så blev man smartare och lärde sig . Ens tid kostar . Allt kostar . Din tid är värdefull.  Slösa inte bort den på pr gratis . För det vet jag att många gör .
För jag vet hur en del kämpar och kämpar helt gratis.

Men sånt där var ingen nyhet , för det kan jag och vet jag vid detta laget hur det fungerar . Det var lite mer specifika saker som jag blev chockad över som jag ej visste fanns i bloggvärlden.  Jag är glad att ”kissie” är en god vän till mig som gärna ställer upp och ”lär” mig nya saker jag inte ens själv visste om . För hon om någon vet mer än mig. Hon andas mer blogg än vad jag gjort under mina 10 år . Starkt jobbat av denna tjej som så ung vara så sjukt välbetald .

Jag hoppas att jag kan inspirera mina läsare som bloggar att veta sina värden .
Din tid är mer värdefull än du tror .

Låt ingen köra över dig!

image

Jag och Alexandra idag på salongen .

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *