Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

EXPANDERAT

Nu börjar jag expandera mig med mina tjänster. Min lilla ”beauty saloon” eller vad vi nu ska kalla det.

Igår gick jag utbildning i spraytan och har ett erbjudande på spraytan på 150;- helkropp  fram tills fredag för er som vill prova på.
Så nu har jag både singelfransar,  volymfransar,  ansiktsbehandlingar och spraytan utbildning. Men mer kommer. Bara välja och vraka 😉 det här är så roligt.

Att spraya  folk är verkligen roligt. Att se resultatet är så sjukt häftigt. Och bäst av allt är att jag själv kommer ha obegränsad tillgång till det 😂 haha. Jag sprayade mig själv men valde att vara lite mörkare dock.
Man tror typ att det ej ska synas när man sprayar ett lager men när man vaknar upp ät man ju sjukt brun.
En utlandsresa i ett sprut.
Vill ni boka spraytan till studenten så kan ni boka direkt härvolumelashesofsweden.bokadirekt.se

Har du testat spraytan  ?

image

image

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *