Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LYXFÖRPACKNING IN TOWN

Efter barnagråt och spring tjat och gnäll kommer lite lyx för huvud kropp själ och öron .

Imorgon står jag som nattklubbschef igen på Victoria och ska stolt presentera artisten Dani  M som ska uppträda och jag tänkte att jag kör all in.  Tar in på hotell direkt och kopplar av imorgon natt.

Så jag valde nordic light  hotell i stan som är rätt nära klubben . Ska sova och slappa .

Men nästa helg då tar jag en barnhelg,  trots att jag delar upp helgerna och vardagarna så jag kan vara med barnen och hitta på saker när de är vakna så känner jag att jag tar en helhelg med dom nästa helg .

Sådär gott folk , solen skiner , jag har slutat för dagen och är på väg hem . Ska hämta hem barnen och handla lite innan det är dags att kasta sig i soffan .

Trevlig fredag . Vi hörs lite senare .

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *