Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

ÄR DET GALENSKAP?!?!

11 veckor har gått sedan jag satte min fot på fransutbildningen på kungsholmen.
I 11 veckor har jag jobbat som elev fransstylist  dvs under utbildning.

När du gör ditt slutprov  , dvs du ska ha satt minst 75 perfekt separerade fransar under 2 timmars tid och lite teori . Då är du en fullt kvalificerad fransstylist,  en certifierad fransstylist som har rätt att både vidareutbilda sig inom volymfransar  samt till och med jobba som lärare inom kort . En certifierad fransstylist får dessutom  ta fullt betalt för ett nytt set fransar .

Min längtan efter att utbilda mig inom volymfransar är galen, så idag när  jag sätter ett nytt set fransar på en kund på salongen som dessutom är en läsare så får jag ett ryck – ”jag gör mitt slutprov här och nu” .

Det bara kändes så bra och det kändes att det var dags trots att det bara gått 11 veckor sedan jag satte en frans på det första ögat .

Galenskap eller inte !?!? De flesta  brukar vara elever mellan 6-12 månader innan de gör sitt prov .

Men jag har redan sen start visat att detta är en utav mina passioner och jag har faktiskt  satt fransar väldigt fint sen dag 2 av min utbildning.  Jag vågar tro att jag fixar detta och i detta nuet sitter och inväntar min ”dom” …….

96 fransar av 75 satta …

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *