Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

DAGENS BLOGGEVENT,KONSTIGA JAG OCH NERVOSITET

Godmorgon  kanske jag ska börja med att säga nu sittandes på tåget mot stan .
Idag har jag min allra första ansiktsbehandling kund på den lilla kliniken och jag är väl lite nervös trots att jag övat på allt och alla och VET  hur en sådan behandling går till. Det ska bli spännande att få göra det på riktigt och inte i träningssyfte. Nu är jag trots allt efter förra veckans kurs fullbordad inom alla de behandlingarna .
Jag kommer då få använda och inviga våra produkter från eminence.  De luktar och smakar och är lika effektiva som kemikalier men de är ekologiska .

image

Idag så lämnade jag barnen väldigt sent på dagis då jag bara har en kund och därefter är vi VIP  på aquarias  nyöppning  med massor av nya spännande saker . Så jag tar min kund och sedan hämtar barnen från dagis innan mellanmål.  De ser verkligen fram  emot detta , likaså jag faktiskt.  Det låter hur spännande som helst att gå igenom tunnlar och se på hajar .

image

Ses vi ? Kom och hälsa vettja. 

Nu ska jag ändå gå till salongen och bara hänga och förbereda , skriva lite nya events i väntan på min kund .
Har du vägarna förbi kungsholmen  kom in och känn på våra produkter .

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”DAGENS BLOGGEVENT,KONSTIGA JAG OCH NERVOSITET

  1. Du borde inte vara nervös, du kan ju det här!:) Men förstår att det så klart alltid är pirrigt de första gångerna.
    Du borde ha en bloggträff/läsarträff i framtiden där man även kan träffa dig och andra i branschen och köpa behandligar osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *