Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

FRÅN FRANSAR TILL NATTKLUBB

” Det ska vara kul att leva” svarade jag tillbaka när en person som följt min blogg i något år skrev , ” från fransar till nattklubb varierar verkligen ”.
Jag vet att jag gör. 

Men jag har svårt att tacka nej till bra jobb och bra erbjudanden. Och det här är något jag brukade tjata på Isabel  (Adrian ) förr i tiden att låta mig få testa på.

Jag är  bara en drivande energisk människa med hundra bollar i luften som ni såg på tv i programmet jag var med i om mitt stressiga liv . Och jag kombinerar barn och jobb vilket jag ibland kan finna mig själv grym . Inte alla som orkar , kan eller vill.

Det ska vara kul att leva och du ska göra sånt du trivs med och älskar , finns inga ursäkter.

Så gott folk , min blogg har för första gången på flera år varit tyst i en hel dag pga just det jag sysslat med som ni ej vet om  , jag har nämligen gått och blivit nattklubbschef och event ansvarig på Victoria.
Jag har varit på möten osv osv varenda kväll nu . Jag håller på planerar premiären för fullt och ni alla läsare från 18 år är välkomna att skriva upp er på listan . Maila  mig på atousak@live.se  namn och antal personer . Ni vill inte missa premiären lördag 4 april :)

NU : jag är på väg till karlaplan på skönhetskurs  med salongen jag gör fransar hos , jag har utbildat mig i hud och ska gå idag den  avancerade kursen så jag har behörighet att använda starkare produkter vid behandlingar .

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *