Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

SMAL-MÖTE STRAX

Sitter på bussen mot kista och knaprar  på min goda chokladiga frukost on the go som består av nutraminos motsvarande till snickers.  Men nyttig såklart . Hann ej äta frukost hemma . Blir sån stress när man måste klä på och göda barn tidigt på morgonen innan dagis .

image

Ska bli skönt att komma och få ett schema.  Ska träffa min PT,  min gamla vän Andreas som idag jobbar som PT.  Han ska lägga upp ett kostschema och träna mig . Till maj ska jag va smal har jag tänkt . Iallafall minst ett delmål  på – 15 kg . Det går om man vill . Jag SKA komma i en snortajt pippigul fodral.

Ska bli intressant och se hur jag ska få bilen tränad efter mina två snitt . För den är prio  ett . Men han kan sin grej så jag kommer bli fit.

Och ni får självklart anlita han med .

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *