Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

EFTER PREMIÄR KOMMER SNÖ

Jag läste precis något till min skräck.  Nämligen så stod det att snön kommer tillbaka , imorgon tror jag det var . Men nej. Om det är sant så tar jag första bästa flyg till Thailand eller något . Vad trist , nu när värmen och solen kikat fram.

Körde faktiskt en utomhus glasspremiär idag faktiskt 🙊 det var soligt och varmt  ute så jag tänkte att vi kunde efter dagis gå förbi ”turken” och köpa en varsin glass , eller för mig blev det bara en sockerfri  redbull då jag verkligen håller igen nu och kämpar på med att nå mitt mål till maj.

image

Jag börjar älska att starta dagen med ett gympass. När man väl kommer in i det blir allt mycket roligare , försöker dock undvika både vågen och måttband och speglar så jag ej fastnar i min onda cirkel och tar i så jag förstör allt igen .

Nä det blev en kortis  bara för jag ska sova nu . Har fransjobb tidigt imorgon. Typ halva dagen . Mina ögon måste vara pigga 😂😂

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *