Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

NI TRE VANN ASKUNGEN

Många tävlanden . Men jag är som vanligt tvungen att välja tre stycken oavsett om jag vill att alla ska vinna. Om du ej vann så kommer det fler tävlingar med Disney inom kort .

Priserna skiljer sig en aning . Alla tre får två stycken biobiljetter till filmen men vinnare nr 1 får ett större kit  än nr 2 och 3:)

Så vinnare nr 1 är Jessica Olofsson som var den första som tävlade och jag hade knappt själv någon aning om att systrarna hade nya namn i denna filmen . Eftersom hon var den första som nämnde det så är hon vinnare nr 1:) Grattis! !

Vinnare nr 2 är Miina  Heliste.
Vinnare nr 3 är Janni  Cranning

GRATTIS  TJEJER ! maila  eller pma  mig era adresser så kommer era vinster .

[email protected]

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”NI TRE VANN ASKUNGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *