Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

MUNTLIGT INLÄGG

Eftersom jag inte  kan ladda upp mina klipp direkt in i ett inlägg så hänvisar jag er till – meny – videoblogg eller så ser ni nya laddade videos direkt i bloggen under min bild .

Idag låter jag videon berätta om våran lördag . Barnen valde vad vi skulle göra idag . Ännu en lördag , ännu ett äventyr och lördagsgodis.  Varsågod och följ med på vårt äventyr .

:)

image

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *