Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

SE OCH BEUNDRA

Jag insåg precis att jag är så senil och ej visat er mitt nya hår. Jag är fortfarande ej klar. Fast jag ÄR klar nästa helg .
Jag har turen som har flera frisörvänner runt mig och det  senaste året har Jessica blonderat mig på sin salong men nu senast gav jag min andra frisörvän Patricia fria händer att trolla lite .
Eller jag vet ju att hon är specialiserad inom blont därför lät jag henne få till den nyansen jag suktat efter . Dock är den ej riktigt klar än . Vi stressade .
Hon la också i rosa slingor vilket vart sjukt snyggt . Jag vill nog ha mera rosa , kanske lite lila också . Pasteller är vårens IT  och det ser så ljuvligt ut i blont hår till sommaren .

Vad tycks ?

image

Dessa bilder togs i så dåligt ljus på kvällen.

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “SE OCH BEUNDRA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *