Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Den första veckan kommer vara jobbig.

Well, hello rutiner .

image

Då var det dags  att äntligen återgå till de gamla rutinerna igen .
Träning efter lämning  av barn , tillbaka till mina hälsodrycker,  smoothies,  sallader och annat som jag tappade bort mig ifrån i två månader.
Det kommer att vara jobbigt den första veckan att ”stay focused”; men jag klarar allt som vanligt.

Är ni på ?

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”Den första veckan kommer vara jobbig.

 1. Självklart!

  Tappade också bort mog, skötte mig bra som fan men så bodde jag fyra dagar på Vicotira Tower i Kista. Deras äggröra är ju porten till helvete.
  Fy fan vad god.
  Första dagen tog jag lite, andra dagen lite till och testade deras bröd, sen gick det ut för.
  Pommes och stek på Olearys.

  Men nu, nu jävlar!! Nu ska röven bort!

  Vi fixar det tillsammans, du är grym tjejen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *