Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

3 D lashes by ladore

Jag älskar smink och speciellt ögonen . Jag är en maskarafantast för er som ej vet.  Alla som känner mig vet hur jag testar miljoner maskaror  jämt :) jag hade någon favorit för flera flera år sedan som slutade tillverkas som allt annat man fastnar för. Den gav mig kolsvarta superlånga tjocka fransar.

Inte alla gillar den looken  jag gillar. Och dessutom verkar jag ha svårt att kunna bära fransar som jag jobbar med (än har jag ej gett upp ) . Så jag har nu börjat testa en ny maskara  från http://ladore.sesom är gjord av fibrer . Testade en sådan för  några år sedan men den var inte  alls lik denna .

Det är en maskara som liknar en bommulspinne som man drar på sina fransar efter att man applicerat gelén . Innan man lägger på gelén igen för att fixa till fransarna så ser det ut som man har bomull på fransarna .

Detta är dock inte  till för de som ej vågar . Och de som ej gillar tjocka fransar. Den här måste man arbeta med för att försöka undvika klumpar då det är ett tjockt  material .

Vad tycks ?

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *