Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

EN DEJT MED BLOGGARE

För några dagar sedan blev jag bjuden ut på bio och middag av Emma och Marie  som också bloggar , men dock på min gamla portal.

image

Vi var ett gäng härliga bloggare som samlades på Sergel och såg filmen CIRKELN.  Den var sjukt grym och lite läskig. Vissa delar var lite för mycket sci fi för min smak men annars var den riktigt spännande. Jag hade med mig Perris  (Per Robin ) som sällskap och vi viskade en hel del under filmens gång om alla ledtrådar som ledde oss till vem ”boven” i filmen var,  han hade dock läst boken.
Som den fegisen jag är blundade jag en hel del när det blev läskigt . Pinsamt! Men jag ger den 4/5, gå och se den!

Förutom dessa var PH hunken Joakim  med oss och Dennis M  bland annat. Det var lite annorlunda  att vara ett litet gäng på vift än vad man är van med och ett annorlunda gäng. 

Efter bion begav vi oss till den nyöppnade krogen The office som ligger på stureplan och åt god mat och drack bubbel innan jag någon timme senare begav mig hemåt.
Jag hade sjuk migrän hela den dagen men trots det tvingade jag mig att göra något skoj då jag bara satt fransar.  Lite fritid behövs .
Har en video från den kvällen, frågan är om jag vågar publicera den ?🙈

image

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *