Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

BARNEVENT INNAN DAGIS

Klockan 07 klev vi upp för att fixa oss , jag och Angelina,  för att åka in mot stan och gå på event  innan dagis och innan jag ska jobba med fransar .

Maybelline  babylips  lanserar nu sin tredje kollektion som heter space  och både Mirabelle  och Angelina  använder dom . Jag älskar den rosa från första kollektionen  dock . Så why  not.  Vi åker till stan och äter frukost.  Hon och jag . Sedan hämtar jag upp Chloe  och lämnar  Angelina och Chloe  på dagis och vidare iväg och fransa. 

Tror faktiskt  inte jag och Angelina hittat på något själva faktiskt.  Så perfekt såhär strax innan dagis .

Vi hörs !

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *