Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

NYTT I WEBB TVN – hjälp mig lösa detta !

Jag vill ha eran hjälp med ett dilemma jag har …

kika in mitt senaste klipp om vad ni kan hjälpa mig med och kom med era synpunkter.

Länkar direkt till kategorin ”videoblogg”, annars hittar ni mina senaste klipp under headern, klippet heter ”Hjälp mig lösa detta dilemmat”

http://blogg.alltforforaldrar.se/atousapink/videoblogg/

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”NYTT I WEBB TVN – hjälp mig lösa detta !

  1. Men vad är de för konstig förskola!?
    Vi har alltid fått klasslistor så att man själv kan kontakta föräldrarna om man exempelvis vill be ok ursäkt för att ens barn slagit någon, eller stämma av något.
    Så är det på alla förskolor som jag även vikarierat på.
    Låter som att denne person försöker krångla till det med vilje.

    Tycker absolut inte du skall bjuda hela två avdelningar utan möjligen bara hennes avdelning.
    Om du inte får lägga inbjudningskort så hade jag kopierat upp en lapp där jag skrivit att jag önskar få allas adress för att kunna skicka en inbjudan till barnkalas, och skrivit med min mailadress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *