Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

VARJE FÖRÄNDRING KRÄVER BLONT HÅR

Jag har märkt att varje gång jag är med om något bra eller (dåligt) så går jag tillbaka till blont hår. Så blont jag bara kan. Jag älskar  blont så  dont get  me  wrong  , jag älskar  blont och önskade att jag hade det naturligt så jag slapp utväxten .

Oavsett hur mycket  jag passar i rött och älskar den färgen eller mörkt jag senast hade så är det blont som kallar på mig . Jag vet verkligen  inte  varför  men blont har blivit någon sorts ”förändrings-nyttkapitel-nystart-fira” grej för mig .
Och visst händer / hänt nya saker i mitt liv.

Så komiskt  för jag läste för ett tag sedan exakt samma sak i en tidning  där Kim kardashian  hade precis nämnt samma som mig . Kanske något vi  mörka har gemensamt?

Jag har ett tag nu haft beige men funderar på återgå till ljusare mot sommaren då det bleks i tusen nyanser annars .

Tre nyanser av my  face.

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”VARJE FÖRÄNDRING KRÄVER BLONT HÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *