Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Mötet jag väntat på sedan november 2014 är idag .

Det topphemliga mötet som skall hållas hus på det nya bloggkontoret allt för föräldrar skaffat sig håller hus idag . Nämligen exakt kl 10;)

Jag har sedan november 2014 räknat ner dagarna till denna dagen. Jag älskar detta ! Det här kommer bli succé och ni kommer älska detta !

Kan tyvärr inte avslöja ett smack tills jag kommit hem.

Jag älskar allt för föräldrar , det är liksom min andra familj. Älskar hur bra kontakt chefer och bloggare har och all den supporten man får.  Alla roliga aktiviteter de erbjuder och all marknadsföring ! Kunde aldrig hittat en bättre portal.

Men som sagt , kolla in min blogg  idag så lär ni se vad som ska lanseras i min blogg .  Jag lovar er att ni lär tycka detta är lika roligt som mig 😉 vi kommer nog lära känna varandra bättre , du och jag kära läsare !

Ska bli spännande att se min ”andra” bostad 😉 haha ..

Puss och kram på er tills vi hörs med grym information:)

Åååh så pirrigt!!!

IMG_20150205_123952

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *