Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

MIN HEMLIGHET ÄR AVSLÖJAD

Nu är det officiellt vilket många av er säkert redan sett!
Jag har nu min egen webb – tv med min egna serie hos allt för föräldrar.  Just nu finner ni mina klipp på deras första sida  .
Hädanefter kommer mina filmer att publiceras direkt i min blogg. Det kommer att kategoriseras under olika kategorier ur mitt liv .

Alltså , det här är så himla kul ! Nu kommer ni få följa med oss direkt live istället för att läsa så mycket. Gott och blandat . Allt vad mitt liv innebär.

Det här är som gjort för mig :)

Så sit back relax – välkomna till min rosa kaotiska värld.

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”MIN HEMLIGHET ÄR AVSLÖJAD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *