Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Det är inte mitt fel att jag är översocial – DOM gör mig

Människor klagar över att jag jämt och ständigt knappar på min telefon. Jag var med i tidsjakten pga just det att jag är besatt av min telefon och sociala medier, det där översociala !

Jag må vara en social prick men lite kan jag känna att samhället skapat mig . DOM DÄR runtomkring mig . Dom där vännerna ? Bekanta?  Företagen ? För jag har legat nästan bokstavligt i någon sorts sjukdomskoma i snart en hel månad och den här veckan startade med magsjuka . Jag minns inte sist jag var såhär magsjuk ens.

Så jag har sovit,  kräkts , sovit , kräkts i tre dagar utan att få behålla maten alls . Medans jag sov har min telefon pipit och pipit . Hela sängen har vibrerat pga alla sms som flugit in.

Jag blir såklart glad att jag har så mycket människor runt mig som hör av sig men här har ni beviset på VEM som egentligen är besatt av det sociala.  Jag dras ju in dit.  Lite stressande ska jag erkänna.

Låt mig vara kan jag känna.  Får jag inte vara sjuk ifred utan att alla vill dra och slita i mig ?  Det är DOM som gör mig besatt av min telefon . Screenshot_2015-01-27-19-40-22

Men att jag varken öppnat upp smsen som ligger i skrivandes stund på 22 stycken är ett framsteg . För jag har låtit allas ord bara passera . Jag har tillåtit mig att vara sjuk utan att ge omvärlden tillfredsställelse . Jag har kopplat bort omvärlden för min egen skull . Jag är stolt!  En klapp på axeln vad tidsjakten åstadkommit med mig . Petra , du gjorde människa av mig 😉 hoppas du läser detta och ser att jag lärt mig något , oavsett hur lång tid det tog mig så lärde jag min hjärna att koppla bort och koppla ifrån . Men jag är än idag en lärling och kämpar vidare för att lära mig gränserna mellan den sociala stressen och egentid .

Men vet ni vad,  jag är trött på att vara sjuk nu. Min konstiga sjukdom har övergått till en kraftig magsjuka som vägrar ge med sig …. jag är liksom hungrig Hallå !!! Vill äta mat . Jag har gått ner två kg men aldrig har jag längtat efter mat och kolhydrater som just nu . Usch för blåbärssoppa . Järnsmak i munnen . Blä .

Nu ska jag kurera vidare .

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Det är inte mitt fel att jag är översocial – DOM gör mig

  1. Hej, Vet inte så mycket om det du sprutar in i dina läppar. Är själv skeptisk till allt man tillför kroppen som inte är naturligt. Tänker på att du inte mår så bra. Du är så söt utan att behöva fixa med sådant. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *