Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Tjejdag på salong nordh och rabatt till er

 

 

Jag och mina två bloggvänner Patricia och Fatima körde en tjejdag på salong nordh på hornsgatan för ett tag sedan .

Har tidigare spanat in deras naglar på instagram @salongnordh och varit så fascinerad av deras konst. Ja , för konst är vad detta är.  Det är inte BARA naglar. Och jag är en sådan som älskar fixade naglar och sticka ut.  Jag föredrar att inte ha fransk manikyr .

Jag gillar glitter och glamour , färgstarkt och utstickande .  Det ska synas och det ska vara fint.

Jag gav min  nageltjej fria händer och hon gav mig riktigt balla naglar. Rockiga , glammiga , glittrande svart /silvriga blingade naglar . Alltså hur fint ????

Jag längtar tills jag ska dit igen . Då blir det något lika häftigt 😉

Vid bokning kan  ni uppge mitt namn så får ni rabatt på ett nytt set naglar ..

Och spana in deras instagram för inspiration :) – @salongnordh

 

IMG_20150122_184510

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20150122_132729

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *