Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

God och Hälsosam för vuxna och barn

Jag har som sagt börjat med en ny livsstil. Den kommer jag berätta mer om senare . Jag har liksom uteslutit all mejeri . Vad den heter och vad den gör tar vi sen .

Något jag ofta äter för att jag personligen vill gå ner i vikt men också något som är hälsosamt och gott är just bananpannkakor.

Just nu äter jag massor med ägg i den kosten jag lagt upp.  Ägg är gott , mättande och nyttigt . Innehåller fett och proteiner .

Barnen äter också bananpannkakor och det går så snabbt att tillaga dom . Hundra gånger godare än vetemjölsdränkta pannkakor. Man kan smaksätta dom med vad man vill och servera dom med tex bär eller något annat gott man föredrar.  Grädde går likabra med. Varför inte en hemmagjord sylt utan socker?

Många frågar mig jämt och ständigt kring min vikt och hur jag tappat massor av fett på kroppen. Jag lägger upp allt i bloggen jag äter .  Här har ni ännu ett tips på hur jag minskar i vikt .

IMG_20150124_113135

PhotoGrid_1422106006707IMG_20150124_024031IMG_20150124_113729

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “God och Hälsosam för vuxna och barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *