Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Vad är det som sker med mig ..

Jag är sällan sjuk . Och det går att räkna på mina fingrar de gånger jag varit sjuk. Med sjuk menar jag då en förskylning som som vanligt gått över snabbt och smidigt.

För ca 3 veckor sedan blev jag smittad av barnen i magsjuka. Men det var en lätt magsjuka . Inte som när barnen har det 😉

Jag tillfrisknade ett par dagar efter och direkt åkte på en förkylning. Typ årets första kanske!  När jag är förkyld går mitt liv under.  Jag hatar att snora. Men vanligtvis brukar mina förkylningar också vara ”simpla” och smidiga. Lite snor , ett stycke röd näsa och efter ca 4-5 dagar är allt på topp igen .

Jag blev förskyld och därefter började hosta som en tok. Hostade lungorna av mig , så mycket att man ville kräkas och min röst försvann. Efter att ha hostat nonstop i en vecka åkte jag in till akuten som ordinerade hostmedicin bara och sa att min ena lunga lät konstigt och jag hade ett virus i kroppen.

I en vecka har jag tagit de mediciner jag bör men det har varken blivit sämre eller bättre. Isåfall sämre.  Hostar likt förbannat lika mycket och det svider i halsen och mina lungor kommer gå av snart . Jag är fortfarande dunderförskyld (om jag ens är symptomen är så ) rinner snor och min nästa är så täppt trots nässpray att jag inne kan prata.  Tänker att efter två veckor borde näsan släppa lite ? Alltså mina mediciner är slut och min hals typ blöder invärtes av all hosta. Dygnet runt .

Så jag ringde VC i desperation häromdagen för att förklara det hela och be på mina bara ben och undersöka mig för att hitta felet . Jag har inte tid att vara döende . Och jag orkar ej . Dom sa att de inte kommer göra mer än att ge mig samma hostmedicin jag har och avvakta.

Sedan samtalet med VC har jag blivit sämre känns det som.  Inte nog med detta så värker det i hela kroppen. Liksom i bröstet och områdena vid revbenen . Det värker så mycket att jag vrider och vänder på mig . Blir illamående för det värker.  Vill kräkas .

I förrgår var det så illa av smärta i kroppen att jag bad  M ringa ambulans inom kort (vilket han tyckte var onödigt)  . Jag sov bort smärtan men såklart vaknar upp med samma illamåendet, smärtor i kroppen , hosta som får mig att kräkas och nästäppa from hell. VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED MIG? !?!  Vet inte om det är det där ”viruset” akuten pratade om som får mig att bli varm och svettas i omgångar. Lite som man känner sig sjuk i kroppen. Men tempen visar 36,78 grader . Så ingen feber !

Jag håller på går under.  Jag blir galen . Detta förstör mig som människa och mitt liv .

Jag vill bara få en medicin som är anpassad att göra mig frisk . En vän sa att jag nog har lunginflammation. Men VC säger att man måste ha feber då..

Alltså , jag har tänkt låta det vara i helgen och på måndag ringa VC så ska jag förklara att jag varit såhär i 3 veckor . Dom måste göra något.

Kan man vara förskyld och täppt i näsan i 3 veckor utan att det släpper ?

Desperat att kunna andas , känna smaker , ha en hel hals , sluta hosta och ha en hel kropp.

IMG_20150122_090451

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 reaktioner på ”Vad är det som sker med mig ..

  1. när jag är förkyld varar det ofta i 3-4 veckor :/ tycker att kallt vatten med citron är gott/skönt för halsen när man hostar som fan. Hoppas det släpper snart & krya på dig! Kram

  2. Låter som om din vän sagt lung inflammation. Eller en början till de. Jag hade en början till de förra året och

  3. – och mådde som du beskriver ! Alltså pyton men ingen feber. Sen kom febern efter ett bra tag men med jämna mellanrum den gick alltså upp & ner. Dom sa till mig först när jag var på vc att det va ett virus. Andra gången cirka 1 vecka efter så så dom att de va en början på lunginflammation. Jag fick penselin viket gjorde ett mirakel jobb på mig va bra redan 3 dagar efter jag börja med den. Kommer tyvärr inte ihåg va den hete. 2 månader efter mådde jag så igen! Va på vc & då hade jag fått ”förkylnings astma” pågrund av viruset. Då fick jag kortison vilket oxå gjorde underverk! Ring din läkare om och om igen. Säg att du inte får sova för att du har så ont. ! Kram

  4. Man måste inte alls ha feber när man har lunginflammation, så säg till att dom ska kolla din crp, dvs snabbsänka. Är den hög så skulle jag tippa att det faktiskt är lunginflammation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *