Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

30 års fest, eventmöte och skönhetsbestyr i farten

Härliga måndag ! Jag älskar veckodagarna lika mycket som folk älskar fredagar mest.  För jag älskar mitt liv och mitt jobb . Eller mitt jobb är min hobby :) så jag kan ej klaga.  Jag bör aldrig klaga.  Jag styr mina tider och arbeten på mitt vis .

Måndag och listan inför veckans planer är i rullning . Jag har skaffat mig hjälpmedel så jag håller koll på mitt liv mina tider och allt som sker.  Minsta lilla steg jag tar har jag printat ner på två olika väggar 😉

IMG_20150119_013351

 

Den ena är en stor svart griffeltapet i hallen med datum och dagar så jag har koll på hemmets alla aktiviteter .

Den andra är min personliga fina vita lilla söta :) med kunder och eventmöten samt mina egna events jag går på.  Sedan har jag förutom telefonen en bok också jag antecknar allt. ..

En person som mig med tusen bollar i luften och alltid på språng behöver organisera sig . A OCH O.

 

Veckan ser ut såhär :

Förutom kunder som ska få fina fransar ska jag även på ett event där de färgar håret samt klipper en i samband med en release av en ny hårfärg. Tänkte skämma bort min vän 5 barnsmamman Cecilia och ge henne den upplevelsen :)

Därefter så ska jag på ett stort eventmöte, mitt allra största och viktigaste möte inför ett kommande events jag planerar.

Finare långa grymma naglar är bokade hos salong nordh på söder i veckan därav jag tar med mig två kompisar som jag tänkte också skämma bort med fina naglar , Patricia och Fatima. En liten tjejdag . Och så behöver mina läppar fyllas på för detta året då de sjunkit in en hel del hos iclinic Stockholm.. Uppger ni mitt namn får ni ett bättre pris :)

Och förbi klippoteket Hötorget för att få min sjukt skabbiga utväxt fixad. Sedan avslutas veckan med en 30 årsfest jag planerar för MR M. Jag har tre olika förslag.  Kommer bli grymt!  Dock bojkottar han ena som JAG hade valt.  Alla gånger om. Men men , han är som han är 😉

 

Hej och håå… full vecka med alla möjliga aktiviteter. Skönhet i lass. Det gillar vi . Men så är det att vara jag.  Vara tjej.  Vara intresserad av skönhet .

Hur mår ni?  Vad händer i veckan ?

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *